Bamyanın kararmaması için hangi yöntemleri denediniz? Taze ve kaliteli bamya seçimi konusunda dikkat ettiğiniz noktalar neler? Temizleme işlemini soğuk su ile yapmanın yanı sıra sapları kesmeyi de unutmamak önemli mi? Pişirme süresinin kısalığı hakkında ne düşünüyorsunuz? Asidik maddelerin eklenmesiyle ilgili deneyimleriniz var mı? Soğuk su ile şoklamanın etkisini nasıl buldunuz? Bu yöntemlerin her birinin lezzet ve besin değerine katkısı hakkında fikirleriniz neler?
Bamyanın kararmaması için hangi yöntemleri denediniz? Taze ve kaliteli bamya seçimi konusunda dikkat ettiğiniz noktalar neler? Temizleme işlemini soğuk su ile yapmanın yanı sıra sapları kesmeyi de unutmamak önemli mi? Pişirme süresinin kısalığı hakkında ne düşünüyorsunuz? Asidik maddelerin eklenmesiyle ilgili deneyimleriniz var mı? Soğuk su ile şoklamanın etkisini nasıl buldunuz? Bu yöntemlerin her birinin lezzet ve besin değerine katkısı hakkında fikirleriniz neler?
Cevap yaz