Buzlukta bamya saklamanın adımlarını okuduktan sonra, bu işlemi ne kadar kolay hale getirdiğini düşündüm. Özellikle haşlama aşaması, bamyaların besin değerini korumak için önemli bir adım gibi görünüyor. Bamyanın taze ve sağlıklı olduğuna dikkat etmek gerektiği vurgusu da oldukça yerinde. Peki, haşlama sonrası bamyaların kurutulması ne kadar önemli? Fazla su kalmaması için ne gibi yöntemler uyguluyorsunuz? Ayrıca, dondurulmuş bamyaları kullanırken doğrudan yemek tariflerinde kullanmanın pratikliği dikkatimi çekti. Bu konuda deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Buzlukta bamya saklamanın adımlarını okuduktan sonra, bu işlemi ne kadar kolay hale getirdiğini düşündüm. Özellikle haşlama aşaması, bamyaların besin değerini korumak için önemli bir adım gibi görünüyor. Bamyanın taze ve sağlıklı olduğuna dikkat etmek gerektiği vurgusu da oldukça yerinde. Peki, haşlama sonrası bamyaların kurutulması ne kadar önemli? Fazla su kalmaması için ne gibi yöntemler uyguluyorsunuz? Ayrıca, dondurulmuş bamyaları kullanırken doğrudan yemek tariflerinde kullanmanın pratikliği dikkatimi çekti. Bu konuda deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Cevap yaz