Bamya yemeği yapmayı çok seviyorum ama fırında etli versiyonunu denemek için nasıl bir yol izlemeliyim? Özellikle bamyaların yapısını koruyarak pişirmeyi nasıl başarabilirim? Ayrıca, baharatların eklenmesi sırasında dikkat etmem gereken özel bir şey var mı? Fırında pişirme süresi hakkında ne düşünüyorsunuz, tam olarak ne kadar beklemeliyim? Bu tarifin lezzetini artırmak için başka ne önerirsiniz?
Bamya yemeği yapmayı çok seviyorum ama fırında etli versiyonunu denemek için nasıl bir yol izlemeliyim? Özellikle bamyaların yapısını koruyarak pişirmeyi nasıl başarabilirim? Ayrıca, baharatların eklenmesi sırasında dikkat etmem gereken özel bir şey var mı? Fırında pişirme süresi hakkında ne düşünüyorsunuz, tam olarak ne kadar beklemeliyim? Bu tarifin lezzetini artırmak için başka ne önerirsiniz?
Cevap yaz