Bamya yemeği yapmaya karar verdim ama ilk defa deniyorum. Malzemeleri hazırlarken, bamyaların taze olması önemli mi? Ayrıca, soğanları nasıl doğramalıyım, ince ince mi yoksa daha iri mi? Domates salçası kullanmayı düşünmüyorum, taze domatesle daha mı lezzetli olur? Yemeği pişirirken, bamyaların yumuşaması için dikkat etmem gereken bir şey var mı? Limon suyu eklemek konusunda kararsız kaldım, aslında bu tat ne kadar etkiliyor? Servis ederken yoğurt eklemem şart mı, yoksa başka bir şeyle de sunabilirim? Yorumlarınızı bekliyorum!
Bamya yemeği yapmaya karar verdim ama ilk defa deniyorum. Malzemeleri hazırlarken, bamyaların taze olması önemli mi? Ayrıca, soğanları nasıl doğramalıyım, ince ince mi yoksa daha iri mi? Domates salçası kullanmayı düşünmüyorum, taze domatesle daha mı lezzetli olur? Yemeği pişirirken, bamyaların yumuşaması için dikkat etmem gereken bir şey var mı? Limon suyu eklemek konusunda kararsız kaldım, aslında bu tat ne kadar etkiliyor? Servis ederken yoğurt eklemem şart mı, yoksa başka bir şeyle de sunabilirim? Yorumlarınızı bekliyorum!
Cevap yaz