Bamya tempura yaparken hangi adımlara dikkat etmemiz gerektiği konusunda bir deneyim paylaşabilir misin? Özellikle hamurun kıvamının akışkan olması gerektiği belirtilmiş, bu noktada nasıl bir kıvam elde etmemiz gerektiğini merak ediyorum. Ayrıca, soslar arasında hangi sosların daha iyi bir uyum sağladığını düşünüyorsun? Sriracha sosunun tadı bamya tempura ile nasıl bir etki yaratıyor?
Bamya tempura yaparken hangi adımlara dikkat etmemiz gerektiği konusunda bir deneyim paylaşabilir misin? Özellikle hamurun kıvamının akışkan olması gerektiği belirtilmiş, bu noktada nasıl bir kıvam elde etmemiz gerektiğini merak ediyorum. Ayrıca, soslar arasında hangi sosların daha iyi bir uyum sağladığını düşünüyorsun? Sriracha sosunun tadı bamya tempura ile nasıl bir etki yaratıyor?
Cevap yaz