Bamya şoklama işlemi hakkında bilgi sahibi olmak gerçekten faydalı. Taze bamyaların uzun süre taze kalmasını sağlamak için bu yöntemi denemek harika bir fikir gibi görünüyor. Peki, haşlama süresinin aşılmaması gerektiğini belirtmişsiniz, bu süreyi tam olarak nasıl ayarlıyorsunuz? Ayrıca, dondurulmuş bamya kullanmanın yemek pişirme süreçlerini nasıl etkilediğini merak ediyorum; bu konuda deneyiminiz var mı?
Bamya şoklama işlemi hakkında bilgi sahibi olmak gerçekten faydalı. Taze bamyaların uzun süre taze kalmasını sağlamak için bu yöntemi denemek harika bir fikir gibi görünüyor. Peki, haşlama süresinin aşılmaması gerektiğini belirtmişsiniz, bu süreyi tam olarak nasıl ayarlıyorsunuz? Ayrıca, dondurulmuş bamya kullanmanın yemek pişirme süreçlerini nasıl etkilediğini merak ediyorum; bu konuda deneyiminiz var mı?
Cevap yaz