Bamya no frost yöntemi ile saklanırken hazırlama aşaması gerçekten önemli. Taze ve diri bamya seçimi yapmanın yanı sıra, haşlama ve şoklama işlemlerinin doğru bir şekilde uygulanmasının bamyanın dokusunu koruyarak lezzetini artırdığına inanıyorum. Bu süreçleri atlamadan, adım adım ilerlemek gerekiyor. Peki, bu işlemleri yaparken bamyaların boyutları arasında fazla farklılık olmasının olası etkileri neler olabilir?
Bamya no frost yöntemi ile saklanırken hazırlama aşaması gerçekten önemli. Taze ve diri bamya seçimi yapmanın yanı sıra, haşlama ve şoklama işlemlerinin doğru bir şekilde uygulanmasının bamyanın dokusunu koruyarak lezzetini artırdığına inanıyorum. Bu süreçleri atlamadan, adım adım ilerlemek gerekiyor. Peki, bu işlemleri yaparken bamyaların boyutları arasında fazla farklılık olmasının olası etkileri neler olabilir?
Cevap yaz