Yaş bamya hazırlarken ve pişirirken hangi adımları izlediğinizi merak ediyorum. Özellikle bamya seçerken tazelik ve boyut gibi kriterlere dikkat etmenin lezzeti nasıl etkilediğini deneyimlediniz mi? Ayrıca, pişirme yöntemlerinden hangisini tercih ediyorsunuz? Zeytinyağlı pişirme ya da fırında pişirme gibi seçeneklerin lezzet açısından farkı var mı? Yoğurt ile servis etmenin tadını nasıl buluyorsunuz?
Yaş bamya hazırlarken ve pişirirken hangi adımları izlediğinizi merak ediyorum. Özellikle bamya seçerken tazelik ve boyut gibi kriterlere dikkat etmenin lezzeti nasıl etkilediğini deneyimlediniz mi? Ayrıca, pişirme yöntemlerinden hangisini tercih ediyorsunuz? Zeytinyağlı pişirme ya da fırında pişirme gibi seçeneklerin lezzet açısından farkı var mı? Yoğurt ile servis etmenin tadını nasıl buluyorsunuz?
Cevap yaz