Sultaniye bamyasını pişirme yöntemleri hakkında yazılanlar gerçekten faydalı görünüyor. Özellikle haşlama yönteminin kolay ve pratik oluşu dikkatimi çekti. Bamyaların taze ve sert olması gerektiği uyarısı da çok önemli; çünkü yumuşak olanlar pişirme sırasında istenmeyen bir dokuya sahip olabilir. Ayrıca, limon suyu ekleyerek bamyaların rengini canlandırmak harika bir ipucu! Fırında pişirme yöntemini denemeyi düşünüyorum, zeytinyağı ve baharatlarla harmanlanmış bamyaların tadı nasıl olur merak ediyorum. Sizce hangi baharatları eklemek en iyisi olur?
Sultaniye bamyasını pişirme yöntemleri hakkında yazılanlar gerçekten faydalı görünüyor. Özellikle haşlama yönteminin kolay ve pratik oluşu dikkatimi çekti. Bamyaların taze ve sert olması gerektiği uyarısı da çok önemli; çünkü yumuşak olanlar pişirme sırasında istenmeyen bir dokuya sahip olabilir. Ayrıca, limon suyu ekleyerek bamyaların rengini canlandırmak harika bir ipucu! Fırında pişirme yöntemini denemeyi düşünüyorum, zeytinyağı ve baharatlarla harmanlanmış bamyaların tadı nasıl olur merak ediyorum. Sizce hangi baharatları eklemek en iyisi olur?
Cevap yaz