Sultani bamya pişirmek için bu adımları izlemek gerçekten harika bir yöntem gibi görünüyor. Özellikle bamyaların temizlenmesi ve soteleme işlemi, lezzetin ortaya çıkması için önemli. Peki, soteleme sırasında soğan ve sarımsak dışında başka hangi malzemeleri eklemeyi önerirsiniz? Ayrıca, pişirme süresi sonrası bamyanın kıvamının tam olarak nasıl olması gerektiğini merak ediyorum. Tadım aşamasında hangi baharatları kullanmak, yemeği daha da zenginleştirir?
Sultani bamya pişirmek için bu adımları izlemek gerçekten harika bir yöntem gibi görünüyor. Özellikle bamyaların temizlenmesi ve soteleme işlemi, lezzetin ortaya çıkması için önemli. Peki, soteleme sırasında soğan ve sarımsak dışında başka hangi malzemeleri eklemeyi önerirsiniz? Ayrıca, pişirme süresi sonrası bamyanın kıvamının tam olarak nasıl olması gerektiğini merak ediyorum. Tadım aşamasında hangi baharatları kullanmak, yemeği daha da zenginleştirir?
Cevap yaz