Kuru bamya kavurması tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Kuru bamyaların önceden ıslatılması gerektiğini öğrenmek çok faydalı oldu, çünkü bu adımı atlamış olsaydım pişirme süresi uzayabilirdi. Ayrıca, domateslerin mevsiminde ve olgun olanlarını kullanmak lezzeti artıracaksa, bunu dikkate alarak alışveriş yapacağım. Limon suyu eklemenin yemeğe taze bir lezzet katacağını duymak da harika bir ipucu! Acaba, bu yemeği yaparken başka hangi sebzeleri ekleyebilirim?
Kuru bamya kavurması tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Kuru bamyaların önceden ıslatılması gerektiğini öğrenmek çok faydalı oldu, çünkü bu adımı atlamış olsaydım pişirme süresi uzayabilirdi. Ayrıca, domateslerin mevsiminde ve olgun olanlarını kullanmak lezzeti artıracaksa, bunu dikkate alarak alışveriş yapacağım. Limon suyu eklemenin yemeğe taze bir lezzet katacağını duymak da harika bir ipucu! Acaba, bu yemeği yaparken başka hangi sebzeleri ekleyebilirim?
Cevap yaz