Kıymalı bamya tarifini okuduktan sonra gerçekten merak ettim. Bamyanın hazır hale getirilmesi süreci oldukça basit görünüyor. Özellikle taze bamyaların seçimi ve kıymanın kavrulma aşaması dikkatimi çekti. Acaba bu yemeği yaparken kullandığınız baharatlar sizin için özel bir anlam taşıyor mu? Ayrıca, servis önerileri kısmında yoğurt ve pilav ile birlikte sunulması oldukça lezzetli bir fikir, bunu denemek için sabırsızlanıyorum. Kıymalı bamyayı kendim yapmayı düşündüğümde, taze nane veya maydanoz ile süslemek gerçekten güzel bir dokunuş olacak gibi görünüyor. Sizce bu yemeği hazırlarken başka hangi sebzeleri eklemeyi önerirsiniz?
Kıymalı bamya tarifini okuduktan sonra gerçekten merak ettim. Bamyanın hazır hale getirilmesi süreci oldukça basit görünüyor. Özellikle taze bamyaların seçimi ve kıymanın kavrulma aşaması dikkatimi çekti. Acaba bu yemeği yaparken kullandığınız baharatlar sizin için özel bir anlam taşıyor mu? Ayrıca, servis önerileri kısmında yoğurt ve pilav ile birlikte sunulması oldukça lezzetli bir fikir, bunu denemek için sabırsızlanıyorum. Kıymalı bamyayı kendim yapmayı düşündüğümde, taze nane veya maydanoz ile süslemek gerçekten güzel bir dokunuş olacak gibi görünüyor. Sizce bu yemeği hazırlarken başka hangi sebzeleri eklemeyi önerirsiniz?
Cevap yaz