Etli bamya pişirme süresinin 30-45 dakika arasında olduğunu okudum. Peki, eğer kuzu eti kullanırsam, bu süre 20-25 dakikaya kadar düşüyormuş. Dana eti kullanırsam ise süre uzayabiliyor, 35-45 dakika sürüyormuş. Sizce, hangi etin kullanılması yemeği daha lezzetli hale getirir? Ayrıca, bamyaların pişme süresi de 10-15 dakika gibi kısa bir süreymiş, bu durumda etin pişip pişmediğini kontrol etmek için nasıl bir yol izlemeliyim? Düdüklü tencere kullanıldığında pişirme süresi 15-20 dakikaya düşüyormuş, bu yöntemi daha önce denediniz mi?
Etli bamya pişirme süresinin 30-45 dakika arasında olduğunu okudum. Peki, eğer kuzu eti kullanırsam, bu süre 20-25 dakikaya kadar düşüyormuş. Dana eti kullanırsam ise süre uzayabiliyor, 35-45 dakika sürüyormuş. Sizce, hangi etin kullanılması yemeği daha lezzetli hale getirir? Ayrıca, bamyaların pişme süresi de 10-15 dakika gibi kısa bir süreymiş, bu durumda etin pişip pişmediğini kontrol etmek için nasıl bir yol izlemeliyim? Düdüklü tencere kullanıldığında pişirme süresi 15-20 dakikaya düşüyormuş, bu yöntemi daha önce denediniz mi?
Cevap yaz