Bamya konservesi yaparken hangi adımları izlediğinizi çok merak ediyorum. Taze bamyaları seçerken nelere dikkat ettiniz? Ayrıca, bamyaların hazırlanması aşamasında haşlamak sizin için önemli bir adım mıydı? Kavanozların sterilizasyonunu nasıl yaptınız ve bu aşama sizin için ne kadar zaman aldı? Konserve işleminde kaynatma süresini belirlerken neye göre karar verdiniz? Son olarak, saklama koşulları hakkında düşündükleriniz neler? Bu konudaki deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Bamya konservesi yaparken hangi adımları izlediğinizi çok merak ediyorum. Taze bamyaları seçerken nelere dikkat ettiniz? Ayrıca, bamyaların hazırlanması aşamasında haşlamak sizin için önemli bir adım mıydı? Kavanozların sterilizasyonunu nasıl yaptınız ve bu aşama sizin için ne kadar zaman aldı? Konserve işleminde kaynatma süresini belirlerken neye göre karar verdiniz? Son olarak, saklama koşulları hakkında düşündükleriniz neler? Bu konudaki deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz