Tavuklu kuru bamya tarifinize göz attım, gerçekten harika bir yemek olduğu belli! Kuru bamyaların önceden ıslatılması aşamasını atlamadan yapmak önemli, değil mi? Bu şekilde pişirme süresi kısalıyor ve sonuç daha lezzetli oluyor. Tavukları kavururken soğan ve sarımsak eklemenin verdiği aromayı düşündüğümde, yemeğin ne kadar lezzetli olacağını hayal edebiliyorum. Domateslerin suyunu salması ve ardından kuru bamyaların eklenmesi aşamasında dikkat edilmesi gereken detaylar gerçekten önemli. Pişirme süresi boyunca bamyaların yumuşamasını sağlamak için ne kadar süre kaynatmak gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Ayrıca, limon suyu eklemenin son aşamada yemeğe kattığı tazelik hissi de harika! Yanında pilav veya yoğurt ile servis etmek de güzel bir dokunuş. Kuru bamyaların lif açısından zengin olması da sağlıklı bir tercih. Tarif için teşekkürler, kesinlikle denemek istiyorum!
Tavuklu kuru bamya tarifinize göz attım, gerçekten harika bir yemek olduğu belli! Kuru bamyaların önceden ıslatılması aşamasını atlamadan yapmak önemli, değil mi? Bu şekilde pişirme süresi kısalıyor ve sonuç daha lezzetli oluyor. Tavukları kavururken soğan ve sarımsak eklemenin verdiği aromayı düşündüğümde, yemeğin ne kadar lezzetli olacağını hayal edebiliyorum. Domateslerin suyunu salması ve ardından kuru bamyaların eklenmesi aşamasında dikkat edilmesi gereken detaylar gerçekten önemli. Pişirme süresi boyunca bamyaların yumuşamasını sağlamak için ne kadar süre kaynatmak gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Ayrıca, limon suyu eklemenin son aşamada yemeğe kattığı tazelik hissi de harika! Yanında pilav veya yoğurt ile servis etmek de güzel bir dokunuş. Kuru bamyaların lif açısından zengin olması da sağlıklı bir tercih. Tarif için teşekkürler, kesinlikle denemek istiyorum!
Cevap yaz