Bu tavuklu bamya tarifini denemek istiyorum ama bamya hazırlamak konusunda biraz tereddütlerim var. Bamyaların uç kısımlarını kesmek ve temizlemek mi gerekiyor? Ayrıca, tavuk etini pişirirken tam olarak ne kadar süre kavurmam gerektiğini merak ediyorum. Soğan ve sarımsakları ekledikten sonra, soğanlar ne kadar süre pişmeli? Domatesleri ekleyip tuz ve baharatları kattıktan sonra, bamyaların eklenmesiyle birlikte yemeğin pişme süresi ne kadar olmalı? Limon suyunu eklemeden önce yemeğin pişip pişmediğini nasıl anlayabilirim? Bu tarifin tüm aşamalarında dikkat etmem gereken noktalar neler?
Bu tavuklu bamya tarifini denemek istiyorum ama bamya hazırlamak konusunda biraz tereddütlerim var. Bamyaların uç kısımlarını kesmek ve temizlemek mi gerekiyor? Ayrıca, tavuk etini pişirirken tam olarak ne kadar süre kavurmam gerektiğini merak ediyorum. Soğan ve sarımsakları ekledikten sonra, soğanlar ne kadar süre pişmeli? Domatesleri ekleyip tuz ve baharatları kattıktan sonra, bamyaların eklenmesiyle birlikte yemeğin pişme süresi ne kadar olmalı? Limon suyunu eklemeden önce yemeğin pişip pişmediğini nasıl anlayabilirim? Bu tarifin tüm aşamalarında dikkat etmem gereken noktalar neler?
Cevap yaz