Bamyanın saklanması konusunda gerçekten dikkat edilmesi gereken birçok detay var. Özellikle sıcaklık ve nem dengesi çok önemli. Sizce bamyayı buzdolabında saklarken, kağıt havluyla sarmak gerçekten nemin kontrolünü sağlıyor mu? Ayrıca, dondurma işlemi sırasında haşlama adımının ne kadar etkili olduğunu düşündünüz mü? Bamyanın besin değerini koruma açısından bu yöntemlerin ne kadar faydalı olduğunu deneyimlemiş biri olarak paylaşabilir misiniz?
Bamyanın saklanması konusunda gerçekten dikkat edilmesi gereken birçok detay var. Özellikle sıcaklık ve nem dengesi çok önemli. Sizce bamyayı buzdolabında saklarken, kağıt havluyla sarmak gerçekten nemin kontrolünü sağlıyor mu? Ayrıca, dondurma işlemi sırasında haşlama adımının ne kadar etkili olduğunu düşündünüz mü? Bamyanın besin değerini koruma açısından bu yöntemlerin ne kadar faydalı olduğunu deneyimlemiş biri olarak paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz