Bamyanın kararmaması için hangi yöntemleri uyguladınız? Özellikle doğru kesim tekniklerini kullanmak veya asidik maddelerle marine etmenin etkili olduğunu düşünüyor musunuz? Blanching yönteminin bamyanın rengini korumada ne kadar etkili olduğunu deneyimlediniz mi? Soğuk su ile durulamanın ardından pişirme sürecine nasıl devam ettiniz? Bu konuda başka hangi ipuçlarını paylaşabilirsiniz?
Bamyanın kararmaması için hangi yöntemleri uyguladınız? Özellikle doğru kesim tekniklerini kullanmak veya asidik maddelerle marine etmenin etkili olduğunu düşünüyor musunuz? Blanching yönteminin bamyanın rengini korumada ne kadar etkili olduğunu deneyimlediniz mi? Soğuk su ile durulamanın ardından pişirme sürecine nasıl devam ettiniz? Bu konuda başka hangi ipuçlarını paylaşabilirsiniz?
Cevap yaz