Bamyanın buzlukta saklanmasıyla ilgili bu adımları uygularken, özellikle blanşing işleminin önemini göz önünde bulundurmak gerekiyor mu? Bu işlemi atlamak, besin değerlerinde kayıplara yol açar mı? Ayrıca, paketleme sırasında hava almadığından emin olmak için hangi yöntemleri kullanmalıyız? Dondurulmuş bamyanın çözülme sürecinde dikkat edilmesi gereken en iyi yöntemler nelerdir? Bu konularda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Bamyanın buzlukta saklanmasıyla ilgili bu adımları uygularken, özellikle blanşing işleminin önemini göz önünde bulundurmak gerekiyor mu? Bu işlemi atlamak, besin değerlerinde kayıplara yol açar mı? Ayrıca, paketleme sırasında hava almadığından emin olmak için hangi yöntemleri kullanmalıyız? Dondurulmuş bamyanın çözülme sürecinde dikkat edilmesi gereken en iyi yöntemler nelerdir? Bu konularda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz