Konserve bamyayı ısıtmak için en pratik yöntem hangisi sizce? Ocağın üzerinde ısıtmak mı yoksa mikrodalga fırında mı? Mikrodalga fırında 2-4 dakika ısıtmak çok hızlı görünüyor ama ocakta 5-10 dakika ısıtmanın tadı daha iyi koruyabileceğini düşünüyorum. Siz hangi yöntemi tercih ediyorsunuz? Fırında pişirmek de lezzet katmak açısından ilginç, zeytinyağı ve baharatlar eklemek gerçekten bamyaların tadını artırır mı? Ayrıca, açıldıktan sonra 2-3 gün içinde tüketilmesi gerektiğini öğrenmek ilginçti, bu konuda dikkatli olmak gerekiyor. Sizin bu konudaki deneyimleriniz neler?
Konserve bamyayı ısıtmak için en pratik yöntem hangisi sizce? Ocağın üzerinde ısıtmak mı yoksa mikrodalga fırında mı? Mikrodalga fırında 2-4 dakika ısıtmak çok hızlı görünüyor ama ocakta 5-10 dakika ısıtmanın tadı daha iyi koruyabileceğini düşünüyorum. Siz hangi yöntemi tercih ediyorsunuz? Fırında pişirmek de lezzet katmak açısından ilginç, zeytinyağı ve baharatlar eklemek gerçekten bamyaların tadını artırır mı? Ayrıca, açıldıktan sonra 2-3 gün içinde tüketilmesi gerektiğini öğrenmek ilginçti, bu konuda dikkatli olmak gerekiyor. Sizin bu konudaki deneyimleriniz neler?
Cevap yaz