Kışlık bamya hazırlamak için bu tarifte yer alan adımları uygulamak oldukça pratik görünüyor. Özellikle haşlama aşaması, bamyaların yumuşak kalmasını sağlamak için çok önemli. Sizce, haşladıktan sonra hemen soğuk suya almak, bamyaların renginin canlılığını korumasına gerçekten yardımcı oluyor mu? Ayrıca, dondurma ve turşu yapma yöntemleri arasında hangisini daha çok tercih ediyorsunuz? Kendi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Kışlık bamya hazırlamak için bu tarifte yer alan adımları uygulamak oldukça pratik görünüyor. Özellikle haşlama aşaması, bamyaların yumuşak kalmasını sağlamak için çok önemli. Sizce, haşladıktan sonra hemen soğuk suya almak, bamyaların renginin canlılığını korumasına gerçekten yardımcı oluyor mu? Ayrıca, dondurma ve turşu yapma yöntemleri arasında hangisini daha çok tercih ediyorsunuz? Kendi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Cevap yaz