Bamyanın dondurulması konusunda hangi aşamaların dikkate alınması gerektiğini öğrenmek ilginç değil mi? Özellikle haşlama işleminin sebzenin besin değerini koruma açısından önemli olduğunu duyduğumda, bu yöntemi uygulamak için sabırsızlandım. Sizce dondurulmuş bamya, taze bamya kadar lezzetli olur mu? Ayrıca, bamyanın tazeliğini korumak için hangi saklama yöntemlerini tercih ediyorsunuz?
Bamyanın dondurulması konusunda hangi aşamaların dikkate alınması gerektiğini öğrenmek ilginç değil mi? Özellikle haşlama işleminin sebzenin besin değerini koruma açısından önemli olduğunu duyduğumda, bu yöntemi uygulamak için sabırsızlandım. Sizce dondurulmuş bamya, taze bamya kadar lezzetli olur mu? Ayrıca, bamyanın tazeliğini korumak için hangi saklama yöntemlerini tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz