Bamya çorbasına un eklemenin yararları ve zararları hakkında düşündüğünüzde, aslında neye dikkat etmeliyiz? Un eklemek çorbanın kıvamını artırabilirken, bamyanın doğal lezzetini maskeleyip besin değerini etkileyebilir. Gluten intoleransı olanlar için bu durumun riskli olabileceğini de unutmamak gerek. Sizce daha sağlıklı bir alternatif kıvam verme yöntemi bulmak, çorbanın hem lezzetini hem de besin değerini korumak açısından daha mı uygun olur?
Bamya çorbasına un eklemenin yararları ve zararları hakkında düşündüğünüzde, aslında neye dikkat etmeliyiz? Un eklemek çorbanın kıvamını artırabilirken, bamyanın doğal lezzetini maskeleyip besin değerini etkileyebilir. Gluten intoleransı olanlar için bu durumun riskli olabileceğini de unutmamak gerek. Sizce daha sağlıklı bir alternatif kıvam verme yöntemi bulmak, çorbanın hem lezzetini hem de besin değerini korumak açısından daha mı uygun olur?
Cevap yaz